Άργος

Φιλοζωική Ερέτριας

Άργος Φιλοζωική Ερέτριας

Είναι αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο που δραστηριοποιείται στην Ερέτρια Ευβοίας (Αρ. Αποφ Πρωτ. Χαλκίδας 516/2010) και είναι μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας.  Αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές και αιρετό 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Άργος Φιλοζωική

Το σωματείο

Εργάζεται σε τοπικό επίπεδο, συνεργάζεται με τις αρχές και άλλα σωματεία αλλά και με κατοίκους με κοινό στόχο τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων και ενθάρρυνση της υπεύθυνης κηδεμονίας κατοικίδιων.
Από το 2010, τα μέλη του σωματείου  έχουν στειρώσει περισσότερα από 800 σκύλους και γάτες , έχει βοηθήσει εκατοντάδες άρρωστα και έχει προωθήσει για υιοθεσία πάνω από 400 ζώα.

.¨Έχουμε συνεργαστεί με πάνω από 15 κτηνιάτρους και συμμετέχουμε σε αρκετά προγράμματα στειρώσεων εθελοντών κτηνιάτρων.

Λάβαμε  μέρος σε αρκετές ημερίδες και συνέδρια σχετικά με την φιλοζωία και την διαχείριση των αδέσποτων.

Τα έσοδά μας

Προέρχονται από εγγραφές, συνδρομές, δωρεές, κουμπαράδες σε τοπικά καταστήματα, , BAAZAR  και άλλες εκδηλώσεις. Δεν παίρνουμε χρήματα από το κράτος.

Το σωματείο μας  είναι αντίθετο στη χρήση ζώων σε πειράματα, στα ζώα σε τσίρκο και ζωολογικούς κήπους, στην κράτηση ζώων σε κλουβιά, σε αλυσοδεμένα ζώα, στην πώληση ζώων , στην κράτηση σκύλων σε μπαλκόνια, στο κυνήγι, στο δηλητηριασμό ζώων, στην εγκατάλειψη κατοικίδιων, στη χρήση παγίδων που κάνουν τα ζώα να υποφέρουν, στην αυθαίρετη ιδιωτική αναπαραγωγή ,στις κυνομαχίες και άλλα που έχουν σχέση με την οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης των ζώων..

Συνεργαζόμαστε

Mε άλλα Φιλοζωικά Σωματεία σε διάφορα θέματα και ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια στη κακοποίηση των ζώων.

Δεν έχουμε

Kυνοκομείο  ούτε κλινική. Εστιάζουμε στο να στηρίζουμε τους ανθρώπους που βοηθούν τα ζώα της περιοχής τους .

Θέλεις να βοηθήσεις;

Μπορείτε να προσφέρετε στην Φιλοζωική Ερέτριας «Ο Άργος”, εθελοντικά η οικονομικά για να βοηθήσουμε όλοι μας στην φροντίδα και την προστασία των ζώων στην Ερέτρια.

Shares
Share This